Kdo smo?

Računalniški servis PIARA vam nudi vse vrste računalniških storitev tako za domače uporabnike kot tudi podjetja.

Nudimo servis osebnih in prenosnih računalnikov, servis računalniške opreme in tiskalnikov, prodajo strojne in programske opreme, SMD servis, servis GSM aparatov, prodajo originalnih in nadomestnih kartuš in tonerjev, izdelavo spletnih strani in trgovin, spletno gostovanje, postavitev mrež ter ostala računalniška dela.

Odlikuje nas več kot 15 let izkušenj ter zaupanje velikega števila podjetij po celi Sloveniji. Vabljeni ste, da nas obiščete v našem servisu, po potrebi pa pridemo tudi k vam. Pokličite nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Kontakt

Mnenja Strank

“Mojemu računalniku se je zmešalo in ni se hotel več zagnati v sistem. Po navodilih sem ga ustavil, pripravil do ponovnega zagona v načinu popravljana in po kupu nekih nastavitev preko telefona in železnim živcem tehnika, ki mi je pomagal, sedaj dela vse kot treba. Hvala za pomoč in predvsem potrpežljivost!”

Zrušen sistem Windows 10

Jani Koderman

“Kako enostavno je opazovati tehnika, ki se poveže na računalnik in v trenutku najde napako ter uredi vse potrebno. Pri povezavi računalnika s televizorjem nismo imeli zvoka. Sedaj vse deluje – hvala in se slišimo takoj, ko bo spet kaj narobe!”

Težave z zvokom

Marko Verdih

“Po počasnem delovanju in težavah pri delu smo poklicali oddaljeno pomoč podjetja PIARA. Lahko le priporočamo vsem, saj smo v roku nekaj ur prejeli klic in tehnik se je povezal ter izbrisal viruse, posodobil računalnik, namestil manjkajoče programe in zaščitil računalnik. Sedaj vse dela kot mora!”

Brisanje virusev

Tanja Z.

“Hvala za posredovanje pri prošnji za izdelavo varnostne kopije. Po uspešni povezavi z oddaljeno pomočjo smo se skupaj dogovorili za izdelavo varnostne kopije vseh dokumentov in sedaj smo veliko bolj mirni pri delu z internetom.”

Izdelava varnostne kopije

Tone in Majda K.

“Odlična izkušnja, odlično opravljeno, računalnik sedaj deluje vidno bolje. Potrebno je bilo sicer dve uri gledati kako nekdo klika in spreminja sistem, ampak smo zdaj izjemno zadovoljni saj so bili tako posodobljeni Windowsi kot tudi pohitreno delovanje.”

Pohitritev računalnika in posodobitev

Družina Polič