Storitve

Računalniške Storitve

Računalniški servis PIARA vam nudi vse vrste računalniških storitev tako za domače uporabnike kot tudi za podjetja.

Nudimo servis osebnih in prenosnih računalnikov, servis računalniške opreme in tiskalnikov, prodajo strojne in programske opreme, SMD servis, prodajo originalnih in nadomestnih kartuš in tonerjev, izdelavo spletnih strani in trgovin, spletno gostovanje, postavitev mrež ter ostala računalniška dela.

Zagotavljamo originalne in nadomestne dele za večino proizvajalcev prenosnikov in osebnih računalnikov.

Odlikuje nas več kot 15 let izkušenj ter zaupanje velikega števila podjetij po celi Sloveniji. Vabljeni ste, da nas obiščete v našem servisu, po potrebi pa pridemo tudi k vam. Pokličite nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Podjetjem nudimo tudi vzdrževanje računalnikov, tiskalnikov, strežnikov ter omrežij. Za vzdrževanje nas pokličite in prepričani smo, da naše ponudbe ne boste mogli zavrniti.

Profesionalen pristop ter usposobljen kader vam bo zagotovo pomagal rešiti še tako veliko težavo.

Za domače uporabnike pa pripravljamo posebne akcije, ki bodo omogočile lažjo dostopnost nekaterih storitev.

Gasilci, policisti, zdravstveni delavci, študenti in upokojenci imajo 10% popust na računalniške storitve na naši lokaciji. Popust ne velja za v naprej dogovorjeno ceno popravila, ki jo dogovorita stranka in serviser ali za oddaljeno pomoč!

Se Računalnik Ne Prižge?

V kolikor se računalnik ne prižge in ni mogoča povezava z internetom, vam lahko pomagamo tako, da prinesete prenosnik v naš servis (TPC Murgle, Cesta v Mestni Log 55) kjer bomo računalnik pregledali in naredili diagnostiko.Po opravljenem diagnostičnem pregledu vam bomo sporočilo ceno in čas popravila.
Pošlji Sporočilo

Pogoste Storitve

25,00 EUR / h

Cena storitve velja

za odpravo napake

oziroma do porabe

časa ene ure tehnika.

Naroči Se
Brezplačno!

Kupujete računalnik?

Potrebujete nasvet?

Imate vprašanje za nas?

Pošljite nam sporočilo!

Kontakt
25,00 EUR

Računalnik ali prenosnik
lahko prinesete oziroma pošljete
v naš servis na naslovu:

PIARA Računalniški servis
Cesta v Mestni Log 55
1000 Ljubljana

Kontakt

Pogosta Vprašanja

Lahko plačate preko predračuna, ki vam ga posredujemo na vaš elektronski naslov ali pa preko spletne storitve Paypal.

Imate težavo s tiskalnikom? Je prenehal tiskati ali pa je ob nadgradnji sistema nemogoče skenirati?
Po vzpostavljeni povezavi bomo preverili za kakšno vrsto napake gre in vam pomagali ponovno vzpostaviti delovanje s tiskalnikom.
Nameščanje gonilnikov ter odpravljanje težav s tiskalnikom je ena najpogostejših težav s katero se srečujejo naročniki oddaljene pomoči.

Po nakupu novega računalnika ali prenosnika je potrebno namestiti osnovno programsko opremo, da lahko uporabnik prične z delom.

Namestimo potrebne manjkajoče gonilnike, osnovno programsko opremo za delo z datotekami, pisarniške programe, antivirusni program, spletne brskalnike, certifikate ter upoštevamo želje uporabnika in preselimo podatke s starega računalnika.

V kolikor lahko dostopamo do računalnika preko oddaljene pomoči, vam lahko pomagamo rešiti večino težav povezanih z delovanje računalnika ali tiskalnika oziroma ostalih zunanjih enot.
Ko pa je težava rešljiva z zamenjavo vitalnih delov računalnika (disk, napajalnik, spomin, plošča…) pa je potrebno računalnik prinesti v servis, kjer ga bomo primerno oskrbeli.