O pomoči na daljavo

Naj bo še tako majhna napaka, dobro vemo, da nas zna kdaj nedelovanje računalnika oziroma njegove muhe, pošteno razjeziti.
Ker smo tudi sami uporabniki računalnikov se zavedamo, da le dobro delujoč računalnik lahko pomeni brezskrbno delo.

Kadar se pojavi težava, lahko z oddaljeno pomočjo to napako odpravimo skupaj. Pomagali vam bomo pri vzpostavitvi povezave z nami ter odpravili napako, ki se vam je pojavila. Z vami bo ob vzpostavitvi tehnik, ki poleg računalniškega znanja razume tudi, da na drugi strani ni računalničar ampak oseba, ki ni vešča računalniških izrazov ter se bo temu primerno tudi prilagodil.

Vsi naši tehniki za oddaljeno pomoč so vešči dela s strankami in imajo kot sami radi pravijo dobre živce ter se tako z veseljem posvetijo rešitvi problema preko pomoči na daljavo.

S 15 letnimi izkušnjami na področju računalniškega servisa in oddaljene pomoči, smo med najbolj zaželenimi tehniki pri delu na daljavo. Poleg tehničnega znanja o popravilu računalnikov in sistemov, nas odlikuje tudi izpopolnjenost v telefonski komunikaciji, ki se zelo dobro pokaže pri delu na daljavo oziroma oddaljeni tehnični pomoči.

Ne odlašajte in nas pokličite še danes oziroma čimprej rezervirajte termin oddaljene pomoči.